Deal και Φερεντίνος επιστρέφουν στον Alpha - Πότε κάνουν πρεμιέρα

Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 18.00 για το Deal, ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Alpha.

Είκοσι δύο κουτιά που κρύβουν την έκπληξη. Ένας τραπεζίτης έτοιμος να τα δώσει όλα. Ένας παρουσιαστής που ξέρει εδώ και χρόνια να μοιράζει το παιχνίδι ισόποσα ανάμεσα στην αγωνία, το χιούμορ και τη διασκέδαση.

Tο «Deal», με τον Χρήστο Φερεντίνο, επιστρέφει από την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου για 2η χρονιά. Με όσα γνωρίζουμε από την περσινή θριαμβευτική του σεζόν, αλλά και ένα νέο δεδομένο: ένα κουτί-έκπληξη που εκτινάσσει τα κέρδη ως και στα 120.000 ευρώ!

Το τηλεπαιχνίδι που άλλαξε τα απογεύματά μας, θα μας υποδέχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.00, μαζί με 22 παίκτες από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι κανόνες είναι απλοί:

Ο παίκτης πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στο στούντιο, να δεχτεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του Τραπεζίτη, με στόχο να κερδίσει 60.000 ευρώ.

Και μετά, έρχεται το μαγικό κουτί με το νούμερο 23, που απογειώνει κέρδη και αδρεναλίνη.

Μετά τον τελευταίο γύρο, ο Τραπεζίτης δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να ρισκάρει ξανά και να επιλέξει το 23ο κουτί. Ο παίκτης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις εξής πιθανότητες: να διπλασιάσει το ποσό του, να κερδίσει τα μισά χρήματα, να πάρει επιπλέον 1.500 ευρώ, να παραμείνει στα ίδια κέρδη ή και να τα χάσει όλα!

Ένα «Deal», μέχρι και 120.000 ευρώ, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.