Παναθηναϊκός: Η πλευρά Πιεμπονγκσάντ ζήτησε και άλλο χρόνο

H έκτακτη ΓΣ της Παρασκευής (6/7) θεωρείται ορόσημο για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Διότι θα προκηρύξει την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, που θα κληθούν να καλύψουν ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και η “Pan Asia” για να μπουν στο μετοχικό σχήμα.

Όμως, όπως ανέφερε το Sport24.gr, η ΓΣ είναι πιθανό να αναβληθεί, εφόσον δεν έχουν διευθετηθεί οι εκκρεμότητες μεταξύ του Αλαφούζου και του Πιεμπονγκσάντ. Μία εξέλιξη που συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες, μετά τις διαβουλεύσεις της Τρίτης (3/7).

Συγκεκριμένα, στις επαφές των συνεργατών Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ, συζητήθηκε το ενδεχόμενο αναβολής της ΓΣ. Οι άνθρωποι του Ταϊλανδού έχουν ζητήσει μερικές διευκρινήσεις αναφορικά με κάποιες συμβάσεις και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να τις μελετήσουν, όπως τόνισαν την Τρίτη στους ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Οι οριστικές συνεννοήσεις για τη διεξαγωγή της ΓΣ θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Πέμπτης. Η ΓΣ μπορεί είτε να διεξαχθεί ως επαναληπτική στις 17/7 λόγω μη απαρτίας, είτε να διακοπεί με απόφαση του σώματος. Προς το παρόν, οι δύο πλευρές έχουν καθημερινή επικοινωνία, παρέχονται εκατέρωθεν πληροφορίες και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ

Το σίγουρο είναι πως στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ την Παρασκευή θα εκπροσωπηθούν ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και η “Παναθηναϊκή Συμμαχία”. Οι δύο μέτοχοι έχουν δηλώσει τις μετοχές τους και θα πάρουν μέρος στη διαδικασία, με σκοπό να θέσουν ερωτήσεις στη διοίκηση της ομάδας ποδοσφαίρου.

Οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη θα εστιάσουν στις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί για το “Απόστολος Νικολαΐδης”, ενώ οι διοικούντες την Συμμαχία θα ζητήσουν ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Βέβαια, είναι αμφίβολο εάν θα πάρουν απαντήσεις από τη διοίκηση, η οποία θα επικαλεστεί ότι η θεματολογία της ΓΣ είναι συγκεκριμένη.