Σε διπλό μεταγραφικό ταμπλό ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός το παλεύει τις τελευταίες μέρες να προχωρήσει σε δύο μεταγραφικές κινήσεις. Η μία που τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετό καιρό είναι αυτή του Πιερ Κουντέ της Ατλέτικο Μαδρίτης και η δεύτερη που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα αφορά τον Ντάνιελ Ποντένσε, που έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ.

Ο Καμερουνέζος χαφ της Ατλέτικο έχει εκφράσει την επιθυμία του στους “ροχιμπλάνκος” να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, αλλά ακόμη απομένει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους και οι Ισπανοί, οι οποίοι εδώ και τρεις – τέσσερις έχουν μία διάθεση να παίξουν… κρυφτούλι. Στην Μαδρίτη ωστόσο επιμένουν ότι η υπόθεση του Κουντέ θα έχει αίσιο τέλος…

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ποντένσε, το παραδέχονται στην Πορτογαλία ότι γίνεται μία πολύ σοβαρή προσπάθεια από τον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει.

Έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ και έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις από κλαμπς κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Η αλήθεια είναι ότι ψάχνεται για ένα συμβόλαιο του ενός εκατομμυρίου και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες αν η πρόταση του Ολυμπιακού φτάσει στα “θέλω” του 22χρονου Πορτογάλου εξτρέμ.

Στην Αγγλία κυκλοφόρησε ένα σενάριο που ήθελε τον παίκτη να πηγαίνει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και από εκεί… δανεικός στους Πειραιώτες.

Ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες έχει στείλει τρεις παίκτες του στη Νότιγχαμ και είναι ολοφάνερο ότι έχει ανοίξει παρτίδες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του.

Ο Ποντένσε, όπως και ο 23χρονος στόπερ της Σπόρτινγκ, Ντομίνγκος Ντουάρτε, ανήκουν στο πελατολόγιο του Μέντες και είναι λογικό να προσπαθεί και ο Πορτογάλος μεγαλομάνατζερ να προτείνει κάποιους παίκτες του και στον Ολυμπιακό.

Τόσο για τον Κουντέ, όσο και για τον Ποντένσε, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες…

Sport24