Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε 41 πόντους στους Nets και τραγούδησε τον εθνικό ύμνο με Έλληνες φιλάθλους!

Τι παιχνίδι. Τι Γιάννης! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε την πιο “γεμάτη” φετινή του εμφάνιση, οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Bucks στη νίκη με 116-91 επί των Nets και προς το τέλος του αγώνα άκουσε και τους φίλους των Bucks να φωνάζουν “M-V-P” όταν στήθηκε στην γραμμή των βολών! Και πώς να μην το κάνουν αυτό οι φίλοι της ομάδας όταν τον βλέπουν να παίζει έτσι;

Ο Γιάννης πραγματοποίησε μυθική εμφάνιση, τελειώνοντας τον αγώνα με 41 πόντους με 11/17 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 10/11 βολές, 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε μόλις 33 λεπτά συμμετοχής! Ήταν ένα πραγματικό σόου του διεθνή guard/forward, που είχε για συμπαραστάτες τους Khris Middleton (21 πόντοι) και Eric Bledsoe (14 πόντοι).

Όσο για τους Nets; Αυτοί περιορίστηκαν σε ρόλο κομπάρσου, βλέποντας τους D’Angelo Russell και DeMarre Carroll να έχουν από 14 πόντους και τον Allen Crabbe 13 πόντους.

Φάνηκε από την αρχή

Οι Bucks έδειξαν από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό, ξεφεύγοντας με 16-2 μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα. Και δεν έμειναν εκεί, παρά λίγο αργότερα το σκορ ήταν 29-10 και τελικά 33-15 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στην δεύτερη περίοδο, δε, η διαφορά μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, με το Milwaukee να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενο με 58-35.

Οι Nets προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση στην τρίτη περίοδο και τα κατάφεραν. Στηριζόμενοι στην επίθεσή τους άρχισαν να ροκανίζουν την διαφορά, καταφέρνοντας κάποια στιγμή να μειώσουν στους 8 πόντους (77-69). Από εκεί και πέρα όμως το παιχνίδι ανήκε πάλι στους Bucks, οι οποίο πάτησαν το γκάζι και σταδιακά… εξαφανίστηκαν, ανεβάζοντας την διαφορά πάνω από τους 20 πόντους, φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη.

(Από το nba.sport24)

Ο «Greek Freak» βγήκε ξανά στο παρκέ, μετά το τέλος του αγώνα, καθώς τον περίμεναν πολλοί Ελληνες, που είχαν φτιάξει τη δική τους κερκίδα και τραγούσδησαν τον εθνικό ύμνο