Προβληματισμός και σπόντες από Μίτσελ

Σκεπτικός, δίχως όρεξη για πολλά πολλά και προβληματισμένος από την νοοτροπία και τα λάθη των παικτών του ήταν ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και το ισόπαλο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στην κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, την αλλαγή του Φορτούνη και τον τρόπο που ισοφαρίστηκε ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά, ενώ γεμάτη νόημα ήταν η απάντηση του στην τελευταία ερώτηση που του τέθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ:
Για την κακή αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού:

“Έχουμε δείξει μια πολύ άσχημη εικόνα. Δεν σχολιάζω αν αξίζαμε το αποτέλεσμα. Είχαμε αδυναμίες και σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό δεν αξίζει αυτή η εικόνα. Η αντίπαλη ομάδα έκανε 3 σουτ και πέτυχε δύο γκολ. Το δεύτερο ήταν στην αντεπίθεση. Αυτό δείχνει πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι”.

Για την αλλαγή του Φορτούνη:

“Τον Φορτούνη τον αντικατέστησα γιατί ήταν “νεκρός” από φυσική κατάσταση. Αν ασχοληθούμε με το ποιος μπαίνει ή βγαίνει ή αν μια αλλαγή επηρεάζει τόσο την ομάδα, κοιτάμε επιφανειακά το πρόβλημα και όχι σε βάθος”.

Για τις λύσεις που υπάρχουν:

“Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα. Λύσεις που έχουν να κάνουν με πρόσωπα ή τακτική. Σήμερα είχαμε κατοχή μπάλας, κόρνερ και πίεση στον αντίπαλο αλλά κανείς από τους επιθετικούς δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Μοιάζει απίστευτο. Αυτό είναι πρόβλημα που ξεπερνάει ότι ψάχνουμε λύσεις για αυτό που αντιμετωπίζουμε. Κερδίζουμε με 2-1 και τρώμε γκολ από κόντρα. Αυτό είναι απίστευτο”.

Για την αδυναμία της ομάδας στις αντεπιθέσεις:

“Πολλές φορές στις συνεντεύξεις Τύπου προσπαθώ να ξεφύγω αφού δεν θέλω να πω τα πράγματα όπως είναι. Είναι τρομερό που φάγαμε γκολ από αντεπίθεση. Στην φάση αυτή δεν είχαμε αμυντικό πίσω… Αυτό δεν έχει να κάνει με διάφορα θέματα. Η δουλειά μου είναι να οργανώνω την ομάδα αλλά κάποιες φορές αυτό δεν γίνεται. Πιστεύετε πως δίνω οδηγία να μένει μόνος του επιθετικός όταν εκτελούμε κόρνερ;”

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:

“Ο κόσμος είναι περισσότερο αισιόδοξος σε σχέση με εμάς. Σήμερα έδειξε τι σημαίνει Ολυμπιακός. Δεν σταμάτησαν 90 λεπτά να μας υποστηρίζουν. Το 30% της ψυχής του κόσμου να είχαμε εμείς, θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Πιστεύουμε πως κόντρα στην Μάλμε θα είμαστε καλά. Πρέπει να λάβουμε υπόψη τον αντίπαλο αλλά και πως θα είμαστε εμείς. Ο κόσμος θα είναι κοντά μας, δίχως να χρειάζεται εμείς να τον παρακινήσουμε. Ξέρουν καλά τι σημαίνει να είσαι μέλος του Ολυμπιακού. Μακάρι να το γνωρίζαμε κι εμείς και πρώτος εγώ…”.

Πηγή: http://www.sport24.gr/