Πέντε ταινίες που κυκλοφορούν το Νοέμβριο στο Netflix [video]

Διανύοντας την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου επιλέξαμε 5 νέες κυκλοφορίες του Netflix για αυτόν το μήνα.

Forrest Gump

Μια από τις πιο watchable ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει στο σινεμά, έρχεται στο Netflix. Την σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Robert Zemeckis και πρωταγωνιστεί ο Tom Hanks.

Στο Netflix από 1/11

My Father’s Dragon

Η ταινία ακολουθεί ένα αγόρι που φεύγει από τη Ζοφερή Πόλη και ταξιδεύει στο μυστηριώδες Άγριο Νησί, εκεί όπου θα γνωρίσει τρομερά θηρία και θα αποκτήσει έναν παντοτινό φίλο.

Στο Netflix από 11/11

Is That Black Enough for You?!?

Ο κριτικός πολιτισμού και ιστορικός Elvis Mitchell μιλά για την εξέλιξη και την επανάσταση του μαύρου σινεμά, από τις ρίζες του ως τις επιδραστικές ταινίες του ’70.

Στο Netflix από 11/11

The Wonder

Στοιχειωμένη από το παρελθόν, μία νοσοκόμα (Florence Pugh) ταξιδεύει από την Αγγλία σ’ ένα χωριό της Ιρλανδίας το 1862 για να ερευνήσει το θαύμα ενός κοριτσιού που υποτίθεται ζει χωρίς να τρέφεται.

Ο Sebastián Lelio του υπέροχου A Fantastic Woman σκηνοθετεί την Pugh σε δράμα που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Telluride, απ’ όπου έφυγε με καλές κριτικές και έβαλε μπροστά για το Netflix.

Στο Netflix από 16/11

Slumberland

Ο Jason Momoa είναι ένας εκκεντρικός εγκληματίας που βοηθάει ένα τολμηρό ορφανό κορίτσι να ταξιδέψει στη χώρα των ονείρων, ώστε να βρει μία πολύτιμη πέρλα που θα εκπληρώσει τη μεγαλύτερη επιθυμία της, να επανενωθεί με τον νεκρό της πατέρα.

Στο Netflix από 18/11