Ο Νόιερ αποκάλυψε πως είχε καρκίνο του δέρματος

Ο τερματοφύλακας της εθνικής Γερμανίας Μάνουελ Νόιερ, αποκάλυψε πως είχε καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό του, και χρειάστηκε μάλιστα να υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο 36χρονος ο Γερμανός γκολκίπερ ξεκαθάρισε ότι από τον αυτό τον αγώνα βγήκε νικητής, καθώς θα αγωνιστεί κανονικά στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Με ανάρτησή του στο Instagram σήμερα (2/11), ο Νόιερ έδωσε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να μην είναι έτοιμος για το Μουντιάλ. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι πλέον έχει επενδύσει σε μια αντηλιακή κρέμα με την τενίστρια Αντζελίκ Κέρμπερ.

«Δεδομένου ότι προπονούμαστε και παίζουμε συνεχώς έξω και επίσης μας αρέσει να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας στη φύση, είναι απαραίτητο για εμάς να ξεκινήσουμε με σύγχρονα φίλτρα αντηλιακής προστασίας και με δείκτη προστασίας 50+», ανέφερε ο Γερμανός τερματοφύλακας.

Όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα Bild, οι εικασίες για πιθανή ασθένεια ξεκίνησαν το Δεκέμβριο του 2021, όταν ο 36χρονος εμφανίστηκε με καλυμμένο το πρόσωπό του πριν από το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League με την Μπαρτσελόνα.