Ο Νίκος Κυπουργός στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο Νίκος Κυπουργός τραγουδά για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα έναρξης 11:30.

Η συναυλία, με την οποία εγκαινιάζεται ο Κύκλος Ημέρες Ποίησης, εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Κυριακή πρωί στο Μέγαρο-Το Μέγαρο των παιδιών. Συναυλίες για όλη την οικογένεια».

Τραγούδια όπως ο  «Μικρός πρίγκιπας», η «Μαύρη γάτα», η «Μυστική είσοδος», ο «Γιαουρτοπόταμος» της Λιλιπούπολης, «Το καρδερινάκι» και «Το εμβατήριο του δόκτορα» είναι κάποια από τα τραγούδια που θα παρουσιάσει ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης.

Η συναυλία «Νίκος Κυπουργός: τραγούδια για παιδιά» πραγματοποιείται με χορηγία της Eurobank.

«Στην πολυετή ενασχόλησή μου με τη μουσική για παιδιά, είχα την ευκαιρία να προβληματιστώ πάνω σε διάφορα θέματα, να αναρωτηθώ, να συζητήσω, να ψάξω για απαντήσεις. Οριστικές λύσεις δεν βρήκα. Ελπίζω όμως οι παρακάτω σκέψεις να είναι χρήσιμες στην αναζήτησή τους» δηλώνει ο ίδιος, τονίζοντας πως από την εποχή που έγραφε τραγούδια για τη «Λιλιπούπολη», κατάλαβε ότι «αν ένα τραγούδι δεν είναι καλό για τους μεγάλους, δεν μπορεί να είναι καλό για τα παιδιά. Άλλωστε, τα παιδιά άκουγαν ανέκαθεν τα τραγούδια που άκουγαν και οι μεγάλοι».

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (ειδική τιμή για φοιτητές, παιδιά και νέους έως 25 ετών, και για έναν συνοδό παιδιών έως 15 ετών). Γενική είσοδος: 14 ευρώ.