Δείτε ποιος θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision

Πραγματοποιήθηκε ο ελληνικός τελικός και ανέδειξε την Μαρία-Έλενα Κυριάκου και το τραγούδι ‘One last breath‘ μεγάλο νικητή της βραδιάς.

Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου θα είναι αυτή που θα μας εκπροσωπήσει  στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στην Βιέννη. Η πρώτη αναμέτρηση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που θα συμμετάσχουν θα γίνει  στις 19 Μαΐου που θα διεξαχθεί ο α’ ημιτελικός με στόχο το «εισιτήριο» για τον τελικό, στις 23 του μήνα.

108346

Ο μεγάλος ελληνικός τελικός πραγματοποιήθηκε  στο «Έναστρον Music Hall». Ήταν μια υπέρλαμπρη βραδιά με παρουσιάστριες  την Μαίρη Συνατσάκη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η βραδιά είχε πολύ τραγούδι, εκπλήξεις αλλά και πολλές συγκινητικές στιγμές.

Οι δυο παρουσιάστριες μας ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο και στις καλύτερες στιγμές του ευρωπαϊκού θεσμού του τραγουδιού. Η νίκη της Ελλάδας με το ‘My Number One’ το 2005 κλείνει φέτος 10 χρόνια και οι 5 υποψήφιοι το τίμησαν τραγουδώντας το στην έναρξη της βραδιάς.

Η Έλενα φυσικά ήταν εκεί και ερμήνευσε τα νέα της τραγούδια «Love till it’s over» και το «Όταν οι Άγγελοι κλαίνε».

Το παρόν επίσης το έδωσαν ο Λούκας Γιώρκας (Ελλάδα 2011), οι Freaky fortune ft. Riskykidd (Eλλάδα 2014), οι ONE (Κύπρος 2002- επανένωση μετά από 13 χρόνια), ο Θάνος Καλλίρης (Ελλάδα 1987), ο Γιάννης Καραγιάννης (Κύπρος 2015) αλλά και οι Boys and Noise με το «Die for you» και οι KINGS.

Στο διαγωνιστικό μέρος εκτός από Μαρία Έλενα Κυριάκου συμμετείχαν C:Real, Shaya, Θωμαή Απέργη και Barrice.

Δείτε την ανακοίνωση του αποτελέσματος:

Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει: