Λεωνίδας Κακούρης: «Τέρας ανίερο μαγάρισε την Ποίηση & το Θέατρο»

«Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκαλιές νεαρών παιδιών», έγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ένα κείμενο του, που έκανε αίσθηση μοιράστηκε σε ανάρτηση για τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης.

Ο πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες», κάνει λόγο για «ένα τέρας που έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του».

Ο γνωστός ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Δούκα Σεβαστό, κεντρικό ήρωα από το αγαπημένο σίριαλ του ANT1 «Άγριες Μέλισσες», αναφέρθηκε συγκλονισμένος και ο ίδιος  στην ιστορία του 15χρονου τότε που έγιναν όλα όσα καταγγέλλει,  Χρίστου Χ.

Οι καταγγελίες του  δε, αφορούν σε γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, όπως ο ίδιος ο νεαρός άντρας τις αφηγήθηκε στο «20/20 Magazine».

Αποτέλεσμα εικόνας για λεωνιδας κακουρης

Δείτε την ανάρτηση του Λεωνίδα Κακούρη:

Ο Λεωνίδας Κακούρης χαρακτήρισε «ανίερο» τέρας τον καλλιτέχνη που φωτογραφίζει ο Χρίστος στην αφήγησή, προσθέτοντας ότι είναι «ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών μέχρι να ραγίσουν και ύστερα να σπάσει όποια ήθελε».

 

Το συγκλονιστικό κείμενο του ηθοποιού.

Με τις «ευλογίες» πολλών ,
για πάνω από 30 χρόνια , το «ανίερο» τέρας ,…

Δημοσιεύτηκε από Το μυαλό είναι ο στόχος στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

 

«Γιατί; Γιατί μπορούσε! Ο Χρίστος πάλεψε… Με το σώμα αλλά κυρίως με τον πιο ύπουλο εχθρό. Το μολυσμένο μυαλό ενός αδίστακτου σαδιστή…. Και το νίκησε», καταλήγει στο κείμενό του ο Λεωνίδας Κακούρης.