Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μιράντα Κουνελάκη

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μιράντα Κουνελάκη, σε ηλικία 82 ετών. Την είδηση γνωστοποίησε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Η Μιράντα Κουνελάκη γεννήθηκε το 1939 στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ελληνικού Ωδείου. Το 1960 έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία «Για σένα την αγάπη μου» , ακολούθησαν οι ταινίες «Πικρή μου, Αγάπη», «Ο λουστράκος», «Ο χρυσός και ο τενεκές».

Το 1962 ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή με τον Θίασο της Κατερίνας Ανδρεάδη. Έπαιξε στις παραστάσεις «Τα παιδιά μας οι κέρβεροι», «Κόκκινα φανάρια», «Τελευταίο φθινόπωρο», «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται», «Πραματευτής», «Καληνύχτα Μαργαρίτα», «Ο έμπορος της Βενετίας», «Ιούλιος Καίσαρ», «Η κυρία με το σκυλάκι», «Το κορίτσι με το κορδελάκι» Θίασος Μάνου Κατράκη) κ.ά. Επίσης ξεχώρισε για τις εξαιρετικές της μιμήσεις που προκαλούσαν άφθονο γέλιο.

Μεταξύ άλλων έπαιξε στις ταινίες «Ο Μεγαλέξανδρος» και «Το βλέμμα του Οδυσσέα». Τα επόμενα χρόνια πήρε μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές και έπαιξε στις σειρές «Άγνωστος πόλεμος», «Ισιδώρα», «Γιούγκερμαν».

Η ανάρτηση του Σπ. Μπιμπίλα στο Facebook: