Μπέζος: Δε με νοιάζει να έχω καλές σχέσεις με τους συνεργάτες μου

Δεν είναι διαλλακτικός και δεν στρογγυλεύει τις απόψεις του. Μια παγιωμένη και πολλάκις εκπεφρασμένη άποψη του επανέλαβε ο Γιάννης Μπέζος όταν ρωτήθηκε  από happy day του Alpha για το αν τα πάει καλά με τους συνεργάτες του.

Με αφορμή την επίσημη  πρεμιέρα  της παράστασης που πρωταγωνιστεί, το Υπάρχει Και Φιλότιμο, ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία με την Εύη Δαελλή που ήταν κόρη του στο Ευτυχισμένοι Μαζί, για την κόρη του Ηρώ και πόσο εκτιμά το ταλέντο της, για τις σχέσεις του με τους ανθρώπους που συνεργάζεται και για τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν κατηγορηματικός ως προς το ότι δεν είναι απαραίτητο να συναναστρέφεται τους συνεργάτες του κι έξω από τη δουλειά. Ούτε είναι αναγκαίο να συμπαθούν ο ένας τον άλλο για να τους επιλέξει και να πάει καλά το έργο.

Με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα

«Δεν με ενδιαφέρει αν έχω καλή σχέση με τους συνεργάτες μου, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Επειδή συνηθίζουν οι συνάδελφοί μου και λένε διάφορα μεγάλα λόγια, εμένα δεν με ενδιαφέρει αν συμπαθώ κάποιον ή τον αντιπαθώ. Με ενδιαφέρει τι θα δουν οι τηλεθεατές και οι θεατές. Όλο το υπόλοιπο αφορά εμάς, δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Κατά κανόνα, δύο άνθρωποι μόνο όταν δεν ταιριάζουν βγαίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είμαστε παιδική χαρά, ούτε οικογένεια. Είναι ένα επάγγελμα δύσκολο και δεν είναι του καθενός. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να ζουν αυστηρά. Δεν έχω αδικήσει κανέναν λόγω αυστηρότητας, μάλλον θα έλεγα ότι έχω ευνοήσει μερικούς».