Απάντηση ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για ψηφοδέλτια και Χειμάρα – «Λίγη ντροπή δεν βλάπτει»

Την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρεται στην οικειοθελή απομάκρυνση από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ του πρώην βουλευτή Θέμη Χειμάρα, σχολίασε η ΝΔ.

Σημειώνεται ότι η Κουμουνδούρου, με αφορμή την υπόθεση Χειμάρα, ρωτούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «τι θα κάνει με τις άλλες γαλάζιες ακρίδες» στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος.

«Τώρα μένει ο κ. Παπαθανάσης που με 50.000 ευρώ ‘καθάρισε’ για χρέη 2 εκατ., ο κ. Καππάτος που βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες ανήμπορων δανειοληπτών, ο κ. Μαραβέγιας που εξασφάλιζε εκατομμύρια ευρώ από τον Αναπτυξιακό Νόμο με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπόδικος κ. Πουλής του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο κ. Αβραμόπουλος με τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: «Λίγη ντροπή δεν βλάπτει»

«Θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας», σχολίασε η Πειραιώς απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Και θύμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει στα ψηφοδέλτιά του τον καταδικασμένο ομόφωνα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος Νίκο Παππά, τον mr. Villa ‘των 2.000 τη νύχτα’ με δάνειο του ΟΕΚ, κ. Ραγκούση, με επιστρεπτέες και με καταγγελίες για παρεμβάσεις ώστε να κουκουλωθεί υπόθεση ανασφάλιστης εργαζόμενης σε συγγενική επιχείρηση, και τον Παύλο Πολάκη, που μέσω προγραφών απειλούσε και στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και πολιτικούς, τον οποίο έλεγαν ότι θα αφήναν εκτός, αλλά δεν τόλμησαν!».