ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης έχει προφανώς αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης

Λίγο μετά την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με την οποία ζητούσε εισβολή του ΣΥΡΙΖΑ στο κράτος με προγραφές δημοσιογράφων, δικαστών, τραπεζιτών και του διοικητή της ΑΑΔΕ, πηγές της Κουμουνδούρου απαντούν, αφήνοντάς τον εκτός ψηφοδελτίων.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας» αναφέρουν μεταξύ άλλων πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης», συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή έβαζε στο στόχαστρό του, δημοσιογράφους, μέλη του δικαστικού σώματος και της διοίκησης της ΑΑΔΕ, αλλά και τραπεζικά στελέχη της χώρας. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δε δίστασε μάλιστα να παραθέσει ονόματα και φωτογραφικό υλικό, με ειδική μνεία σε «13 δικαστές που δίκασαν τον Νίκο Παππά» στην υπόθεση με την τηλεοπτικές άδειες.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκης προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της ΝΔ η οποία εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για εποχές της «κάτω πλατείας».