Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τους κυβερνητικούς χειρισμούς με την Όμικρον να επικρατεί

«Τόσο καιρό ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των επιστημόνων για μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας, προκειμένου να αποτραπούν νέες απώλειες και ενδεχόμενο νέο καταστροφικό lockdown», υπογραμμίζει, σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Χθες, με ρεκόρ 9.284 κρουσμάτων, πάλι αρνήθηκε να κάνει τα αυτονόητα: Κουβέντα για αξιόπιστη ιχνηλάτηση με μαζικά και δωρεάν rapid και μοριακά test για τους πολίτες, κουβέντα για περισσότερα δρομολόγια στα Μέσα Μεταφοράς, για αλλαγή πρωτοκόλλων στα σχολεία, για ενίσχυση του ΕΣΥ που καταρρέει, για επίταξη ιδιωτικών κλινικών και για σοβαρή επέκταση της τηλεργασίας».

Αυτά είναι όλα τα ονόματα συγγενών και φίλων που διόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ [Λίστα] - Fpress.gr

Ο κ. Μητσοτάκης καταφεύγει στο λουκέτο λίγο πριν φύγει για τριήμερο

«Μόνο λουκέτο και χωρίς μέτρα στήριξης στην εστίαση, στην οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι εμβολιασμένοι», προσθέτει, τονίζοντας την ανάγκη «κάποιος να εξηγήσει πώς συνάδει αυτό με την “πανδημία ανεμβολίαστων” του κ. Μητσοτάκη».

«Και σήμερα, πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι από τα μέτρα παρωδία, ο κ. Πλεύρης αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για νέα μέτρα. Ο μόνος άνθρωπος τελικά που δεν εξοργίζεται με την απίστευτη ανικανότητα της κυβέρνησης είναι ο κ. Μητσοτάκης που συνεχίζει ανέμελος τις διακοπές του, ενώ η χώρα βαδίζει στον γκρεμό», καταλήγει δε, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

 

Διαβάστε ακόμα: Γιατί καθυστερεί η κυβέρνηση την εφαρμογή των νέων μέτρων – Οι τρεις λόγοι