Η συγγνώμη Κουμουτσάκου για τη μετάληψη χωρίς προφυλάξεις για τον κορωνοϊό και οι αιχμές Χαρδαλιά

Την επιλογή του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου, να κοινωνήσει δίχως να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, δήλωσε:

«Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας. Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και κυρίως να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος επέλεξε να κοινωνήσει χθες χωρίς να λάβει μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού

Την ημέρα που ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, δήλωνε στον ΣΚΑΪ ότι η θεία κοινωνία, με τον τρόπο που ακολουθείται μέχρι σήμερα, ενισχύει την ανεξέλεγκτη διασπορά του κορωνοϊού, ο Γιώργος Κουμουτσάκος πήγε να κοινωνήσει στην Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού, χωρίς μέτρα προστασίας.

Την είδηση και την φωτογραφία ανήρτησε το σάιτ Romfea.gr, το οποίο εξειδικεύεται στα εκκλησιαστικά θέματα και παρουσίασε την επιλογή του Γιώργου Κουμουτσάκου να κοινωνήσει χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης ως «απάντηση στον καθηγητή Δερμιτζάκη για την Θεία Κοινωνία».

Συγγνώμη Κουμουτσάκου

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος μέσω σχετικής ανάρτησης του στο Twitter, εξέφρασε τη λύπη του για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τη φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο να λαμβάνει Θεία Κοινωνία, χωρίς να έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.