Για γέλια και για κλάματα: Τσαμπουκάς και μπόλικο βρισίδι στην διακαναλική της «ΣΥΝ...ΦΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» (video)

Απρόσμενη τροπή πήρε η φαινομενικά ακύμαντη διακαναλική συνέντευξη Τύπου της «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», όταν ο εκπρόσωπος ενός από τα κόμματα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του.

Ο εκπρόσωπος του «Ελληνικού Οράματος» επί περίπου ένα τέταρτο παρουσίαζε τις θέσεις του κόμματός του, όπως βουλευτική αποζημίωση στα 650 ευρώ, θανατική ποινή σε παιδεραστές και εμπόρους ναρκωτικών και ενδεχομένως και σε πολιτικούς που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα, φυλάκιση ενός χρόνου χωρίς εξαγορά σε όσους κακοποιούν ζώα, κατάργηση του άρθρου 86, του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Ένας από τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων τον κάλεσε κάποια στιγμή να συντομεύει, προκαλώντας την οργή του. «Δεν κατάλαβα; Μισή ώρα θα μιλήσω… Έχω το 70% του ψηφοδελτίου» απάντησε με ένταση, «δεν υπάρχει κανένας κανονισμός, εγώ είμαι πρόεδρος κόμματος». Ο εκπρόσωπος της ΕΠΑΝ αποχώρησε αλλά η ένταση συνεχίστηκε.

«Δεν θα κάνουμε πίσω όσα καπελώματα και να φάμε» συνέχισε ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Οράματος, διαπιστώνοντας πως «ο πατριωτικός χώρος είναι δυστυχώς κενός».

Ακολούθησε ένταση με κάποιον από το κοινό και ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Οράματος συνέχισε να παρουσιάζει τις θέσεις του κόμματος, προκαλώντας αντιδράσεις των άλλων συμμετεχόντων στο πάνελ, μιλώντας διαρκώς πάνω και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο.

Η αγανάκτηση δεν άργησε να εκδηλωθεί, κι έτσι η διακαναλική συνέντευξη Τύπου διανθίστηκε με ατάκες όπως «Θα φωνάξουμε τον μπόγια να σε μαζέψει», «εγώ είμαι πρόεδρος κόμματος», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «μα τι παριστάνεις τώρα, τον εμπειρογνώμονα; Φωνάξτε τον μπόγια», «Βούλωσε το στόμα σου», «είσαι αγράμματος και ημιμαθής», «εμείς έχουμε το 70% των ψηφοφόρων, εσείς πόσους κατεβάζετε; Δεν σας ξέρει κανένας», «Μιλάς εσύ, που καπέλωσες τον αντιπρόεδρό μου!», «Εσύ δεν είσαι πρόεδρος κόμματος, είσαι ανεξάρτητος, φύγε από ‘δω!», «δεν ασχολούμαστε με πραιτοριανούς και νενέκους».

Καθώς η συνέντευξη Τύπου συνεχιζόταν, το πάνελ όλο και λιγόστευε.