Επιμένουν να ερωτεύονται: Αυτός 100, αυτή 103 και μόλις παντρεύτηκαν

Η περίπτωση του Newlyweds John και της Phyllis Cook είναι από εκείνες που όταν η αγάπη τούς χτύπησε την πόρτα, απλώς την αποδέχτηκαν και πορεύτηκαν μαζί της.

Αυτός 100 ετών, εκείνη παρά κάτι 103, γνωρίστηκαν, έβγαιναν για έναν χρόνο και κάποια στιγμή αποφάσισαν ότι θα ήταν καλή ιδέα να να κάνουν τη σχέση τους πιο «επίσημη». Έτσι, πήγαν στο ληξιαρχείο για να βγάλουν την άδεια του γάμου τους. Ωστόσο, εκεί τους είπαν πως θα μπορούσαν να τους παντρέψουν εκείνη τη στιγμή.

Χωρίς να έχουν δεύτερες σκέψεις, αποφάσισαν να το κάνουν. «Για να σας πω την αλήθεια, ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλο. Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται «τραβηγμένο» για κάποιους σαν εμάς, στην ηλικία μας, αλλά όντως ερωτευτήκαμε», δήλωσε η Phyllis στο WNWO.

Τόσο ο John όσο και η Phyllis, είχαν χηρεύσει δύο φορές στο παρελθόν και το θεώρησαν τύχη που βρήκαν την αγάπη για τρίτη φορά. Ωστόσο, διατηρούν ο καθένας χώρο και χρόνο για τον εαυτό του, καθώς δεν θέλουν να πέσουν στην παγίδα της ρουτίνας. «Κρατάμε ο καθένας τον χώρο του. Αυτός τον πάνω όροφο κι εγώ τον κάτω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Phyllis.

Προτεινόμενα για εσάς