Μητσοτάκης: «Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη, μια πολύ ηλιόλουστη μέρα για τη Δημοκρατία μας»

Στο σχολικό συγκρότημα της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν. Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν ευδιάθετος, χαμογελαστός και χαλαρός, ενώ έξω από το εκλογικό τμήμα στη σύντομη δήλωση του, τόνισε την εμπιστοσύνη του στην κρίση των πολιτών, που σήμερα όπως είπε έχουν τον λόγο και ξεκίνησε αναφερόμενος στην όμορφη και ηλιόλουστη για την δημοκρατία ημέρα, όπως είχε κάνει στις προηγούμενες εκλογές και ο αντίπαλός τους, Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη, μια πολύ ηλιόλουστη μέρα για τη Δημοκρατία μας. Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους, που υποστηρίζουν αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών. Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα. Σήμερα ο λόγος περνά στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή ημέρα για την Πατρίδα μας», είπε εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το Video:

 

Ο κ.Μητσοτάκης μπήκε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι νέος ψηφοφόρος. Ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης περίμενε υπομονετικά να ψηφίσει πρώτος ο πατέρας του, αλλά πολύ όμορφη στιγμή, ήταν όταν πίσω από τα δύο παραβάν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, μπήκαν ταυτόχρονα πατέρας και γιος.

Δείτε τις εικόνες εντός του σχετικού Video:

Προτεινόμενα για εσάς