«Μπουγαδοπνίχτρες» και «μπουρμπουλήθρες»... Κόντρα χωρίς όριο

«Μπορώ να μεταφέρω επί λέξη πράγματα που μου έχει πει ο Θεοδωράκης ενώπιον άλλων, εγώ δεν θα γίνω κυρά Κατίνα ή κυρ Σταύρος, δεν θα γίνω μπουγαδοπνίχτρα στη ρούγα όπως ο φίλος μου ο Σταύρος»  είπε χθες ο Γρηγόρης Ψαριανός σε δηλώσεις του στο ρ/σ ΘΕΜΑ, αναφερόμενος στην  τη διαρροή της ηχογραφημένης ομιλίας του, σημειώνοντας πως τα πρακτικά δεν ηχογραφούνταν. Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί και νομικά.

Λίγο πιο πριν ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού είχε αφήσει αιχμές για την στάση του Σταύρου Θεοδωράκη στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπων, λέγοντας ότι ο Ζόραν Ζάεφ γνώριζε τη στάση που θα κρατούσε το κόμμα εδώ και 9 μήνες. Σημείωσε πως ο ίδιος είχε προτείνει στο κόμμα του να επιλέξουν την ανοχή αλλά ο πρόεδρος του απάντησε «έχω δεσμευθεί να ψηφίσω τη Συμφωνία».

Σχολιάζοντας μάλιστα τη συγκεκριμένη φράση, τόνισε «ας μην τα ανακατεύουμε άλλο τα πράγματα γιατί βρωμάνε. Υπάρχουν συναντήσεις περίεργες, συμφωνίες περίεργες, υπάρχει ανάμειξη πρεσβειών σε συγκεκριμένες συναντήσεις ας μην τα σκαλίζουμε».

 

Για το όνομα

Ο κ. Ψαριανός,  αργότερα, έκανε μια ειρωνική ανάρτηση στα social media, σχετικά με τις φήμες ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης σχεδιάζει πιθανόν αλλαγή ονόματος στο Ποτάμι, ώστε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που προκάλεσαν οι μαζικές αποχωρήσεις βουλευτώ.ν

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ποταμιού,  σχολίασε με έντονα ειρωνικό ύφος: «Αντε με το καλό τα βαφτίσια» και πρότεινε ονομασίες για το κόμμα: