Χρηστίδης: Το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, σήμερα το έχει ο Τσίπρας και λέγεται Καμμένος

Σε ένα αιχμηρό σχόλιο προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, αναφορικά με τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ. Τσίπρας στο δικό του θηκάρι και λέγεται Πάνος Καμμένος», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

Αναφορικά με τις δηλώσεις Τσίπρα, ο πρωθυπουργός καταδίκασε από το βήμα της βουλής την επίθεση στο ΣΚΑΙ και την Καθημερινή αλλά έστρεψε τα πυρά του κατά του κ. Μητσοτάκη επειδή, όπως υποστήριξε,  χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως ηθικό αυτουργό της δράσης της τρομοκρατίας.

Στη συνέχεια, προσήγε στη Νέα Δημοκρατία, ανάλογη προσπάθεια με εκείνη της «ενοχοποίησης του Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγού της 17Ν» προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις στα γαλάζια έδρανα της Βουλής.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε τα εξής:

Είχαμε να ακούσουμε τέτοια από τότε που κάποιοι ακραίοι κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν

«Καταδικαστέα η επίθεση στον ΣΚΑΪ. Έρχεστε όμως εδώ και κατηγορείτε εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ ως υπεύθυνους της επίθεσης επειδή στοχοποιήσαμε λέτε μέσα και δημοσιογράφους. Έρχεστε εδώ να λέτε πως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ηθικός αυτουργός. Είχαμε να ακούσουμε τέτοια από τότε που κάποιοι ακραίοι από την παράταξή σας κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν».