«Υπάρχουν κι άλλοι να μας στηρίξουν»...

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο  εξαπέλυσε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ανεβάζοντας τον πυρετό στην κυβέρνηση και βαθαίνοντας την κρίση που σωβεί στους κόλπους της.

Ο κ. Σκουρλέτης – με το ειδικό βάρος του επικεφαλής του κομματικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ – μιλάει πλέον ανοιχτά για αλλαγή του κυβερνητικού σχήματος με απαλλαγή από τον Πάνο Καμμένο. Τονίζει ότι  οι τοποθετήσεις του υπουργού Άμυνας “λειτουργούν υπονομευτικά ως προς το έργο της κυβέρνησης”. Και εκτιμά ότι “στην παρούσα Βουλή υπάρχουν οι απαιτούμενοι συσχετισμοί που θα επιτρέψουν στην κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της”.

«Λειτουργούν υπονομευτικά»

«Οι συνεχείς δηλώσεις του κυβερνητικού μας εταίρου μας αποπροσανατολίζουν και κατασπαταλούν το πολιτικό μας κεφάλαιο» δηλώνει ο Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι «δεν αντιλαμβάνομαι τις τοποθετήσεις του κ. Καμμένου που αντικειμενικά λειτουργούν υπονομευτικά ως προς το έργο της κυβέρνησης στην πιο παραγωγική γι’ αυτή περίοδο». Και προσθέτει: «παρόλα αυτά νομίζω πως ακόμη και από την παρούσα Βουλή

διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο economico.gr