Ραντεβού θανάτου μεταξύ Ελλήνων-Αλβανών στο Γέρακα

¨Ενας Έλληνας σοβαρά τραυματισμένος με μια σφαίρα στο λαιμό, και άλλοι πέντε  ελαφρύτερα είναι ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών, τα ξημερώματα,στον Γέρακα.

Από ότι φαίνεται,είχε κλειστεί «ραντεβού» θανάτου, εξαιτίας οικονομικών διαφορών

Σύμφωνα με πληροφορίες η άγρια συμπλοκή έγινε στις 2 παρά 20 τη νύχτα, στη συμβολή των οδών Δομοκού και Γέρακα, στο Γέρακα, μεταξύ δύο ομάδων, Ελλήνων από τη μια και Αλβανών από την άλλη.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν έξι άτομα, τρεις εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο Σισμανόγλειο και τρεις στον Ερυθρό Σταυρό.Πιο σοβαρά νοσηλεύεται ένας Ελληνας με μια σφαίρα στο λαιμό.

Κατά πληροφορίες, κάποιοι από τους τραυματίες φέρουν τραύματα από μαχαίρι.

Στο χώρο της συμπλοκής έχει βρεθεί και ένα όπλο.

Ανησυχία

Το περιστατικό προκαλεί έντονη ανησυχία και εξαιτίας της κατάστασης που διαμορφώνεται μετά το θάνατο του 35χρονου Κατσίφα,στην Αλβανία.

Να σημειωθεί ότι μετά τη δολοφονία του 35χρονου υπήρξαν στο Διαδίκτυο διάφορα  καλέσματα, ενώ χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα, από άτομα που ανταποκρίθηκαν σε διαδικτυακό κάλεσμα Βορειοηπειρωτικών σωματείων της Αθήνας αλλά και της… Χρυσής Αυγής.