To briefing επέστρεψε και πάλι στη Χαριλάου Τρικούπη

Επίσημη εβδομαδιαία ενημέρωση παρείχε σήμερα το Κίνημα Αλλαγής εγκαινιάζοντας μία νέα αρχή με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος.

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που καθιέρωσε πρώτη φορά ο Κώστα Λαλιώτης, και η οποία συνεχίστηκε για λίγο με εκπρόσωπο Τύπου την Φώφη Γεννηματά οπότε και σταμάτησε, επέστρεψε στην αίθουσα του ισογείου της Χαριλάου Τρικούπη.

Την ευθύνη της ενημέρωσης θα έχουν ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης και ο Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας και δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης.

Το briefing θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη. Η αρχή έγινε σήμερα από το επικοινωνιακό επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη – Παύλος Χρηστίδης, Σταμάτης Μαλέλης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας και οι στενοί συνεργάτες της κυρίας Γεννηματά, Νίκος Βοσδοδγάνης και Φίλλιπος Φιλλιπακόπουλος, οι οποίοι ενημέρωσαν τους πολιτικούς συντάκτες αναφορικά με την τρέχουσα επικαιρότητα, καθώς και όσα συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του νέου φορέα που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το caller.gr η αίθουσα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε κάθε Πέμπτη να υποδέχεται τους δημοσιογράφους, ενώ υπάρχει μέριμνα ακόμη και για την θέρμανση του χώρου.

Σχετική ανακοίνωση έκανε ο Παύλος Χρηστίδης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας:

“Κάναμε σήμερα μια νέα αρχή στη σχέση με τους καλούς δημοσιογραφους που καλύπτουν το ρεπορταζ του Κινήματος Αλλαγής . Εγκαινιάσαμε την επίσημη εβδομαδιαία ενημέρωση, ένα briefing με το δικό μας χρώμα. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία και τις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις. Προχωράμε.”