Τσίπρας: Το μόνο που δεν έχουν πει είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει παιδομάζωμα

Για προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτών έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας  στην Καβάλα, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη.
Σε ομιλία του έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος, στην πλατεία Καπνεργάτη, ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού και ο ίδιος προσπαθούν «με απίστευτα ψεύδη να ξεγελάσουν κάθε κοινωνική κατηγορία» και πρόσθεσε: «το μοναδικό που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνει παιδομάζωμα και θα σας πάρει τις γυναίκες».
«Πάνε στους αστυνομικούς και τους λένε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας αφοπλίσει και θα χάσετε τη δουλειά σας. Πάνε στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους λένε πως αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σας κάνει γήπεδο. Πάνε στους κυνηγούς και τους λένε πως αν βγούμε, θα καταργήσουμε το κυνήγι. Πάνε στους χριστιανούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας απαγορεύσει να θρησκεύεστε και θα κατεβάσει τις εικόνες» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «όλα αυτά τα λόγια φανερώνουν κινήσεις πανικού», και υποστήριξε ότι «γίνονται καταγέλαστοι και υποβιβάζουν το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης. Με μαύρη προπαγάνδα όμως και με το φόβο, κανείς δεν πήγε μπροστά. Εμείς, με τα επιχειρήματά μας, την πολιτική μας, το πρόγραμμά μας θα χτίσουμε ξανά μια Ελλάδα της ανάπτυξης και τη ελπίδας».