Κουβέλης: Θα ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ- Είναι καλύτερη κυβέρνηση απ'αυτή του Σαμαρά-Βενιζέλου

Ένθερμος υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα και των πολιτικών που μέχρι στιγμής ακολουθεί η κυβέρνηση, φάνηκε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, με δηλώσεις του στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά, στο ραδιόφωνο του “Αction Fm 104,6″.

Ο κ. Κουβέλης δήλωσε πως στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερη από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου», ενώ αμφισβήτησε τις κατηγορίες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πως έχει χρεώσει την ελληνική οικονομία επιπλέον 86 δισεκατομμύρια ευρώ.

Στην ερώτηση αν ο ίδιος σκέφτεται το ενδεχόμενο να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, αν το σενάριο των πρόωρων εκλογών τελικά γίνει πραγματικότητα, υπογράμμισε: «δεν θα μελλοντολογήσω και δεν θα πω τίποτα από αυτά που δεν έχω σχεδιάσει. Δεν είμαι ενταγμένος στο ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγω να λέω την πολιτική μου άποψη με τη σαφήνεια και ειλικρίνεια που διεκδικώ να έχω στον πολιτικό μου λόγο».

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως: ” …στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».