ΝΔ Vs ΕΡΤ για την περιοδεία Τσίπρα: Αντιγράφουν τη Βόρεια Κορέα

Για πρακτικές “Βορείου Κορέας” κάνει λόγο η οργισμένη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τον τρόπο που παρουσίασε η ΕΡΤ την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στη Θράκη.

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο η ΕΡΤ προέβαλε την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στη Θράκη.

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αντέδρασε έντονα με την απόφαση της κρατικής τηλεόρασης να καλύψει από τις 08:45 το πρωί της Παρασκευής την περιοδεία του Πρωθυπουργού προβάλλοντας κάθε του κίνηση.

“Προφανώς, στην Κυβέρνηση νομίζουν ότι η Δημόσια Τηλεόραση είναι “μαγαζί” τους. Πανικοβλημένοι από τα αδιέξοδα που δημιούργησαν και την κατάρρευσή τους στην κοινωνία αντιγράφουν πρακτικές Βορείου Κορέας”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΝΔ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η Ε.Ρ.Τ. ξεπέρασε, σήμερα, το χειρότερο εαυτό της.

Προφανώς, στην Κυβέρνηση νομίζουν ότι η Δημόσια Τηλεόραση είναι “μαγαζί” τους.

Πανικοβλημένοι από τα αδιέξοδα που δημιούργησαν και την κατάρρευσή τους στην κοινωνία αντιγράφουν πρακτικές Βορείου Κορέας.

Ας καταλάβουν και οι ίδιοι ότι με τέτοιες πρακτικές εκτίθενται όλο και πιο πολύ στα μάτια της δημοκρατικής ελληνικής κοινωνίας».