Αβάσιμη η καταγγελία εις βάρος μου

Αβάσιμη χαρακτήρισε την καταγγελία της εισαγγελέως Εφετών Τσατάνη προς το πρόσωπό του ο Αναπληρωτής Υπουργός της Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλος. Mιλώντας στη Βουλή ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρθηκε στο παρελθόν λέγοντας ότι υπήρχαν πάρα πολλοί εισαγγελείς που είχαν κάνει καταγγελίες για παρεμβάσεις από την πολιτική ηγεσία στο έργο τους και γι’ αυτούς όπως ανέφερε δεν ακούγεται τίποτα.

Χαρακτήρισε πταίσμα την ευθύνη τους στην υπόθεση εάν έχει κάποια ευθύνη. “Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Ισχύει όμως το ίδιο για όλους και κυρίως για τους υποκινητές και εκτελεστές της σε βάρος μου σκευωρίας; Σήμερα η δικαιοσύνη αναπνέει ελεύθερα. Και οι λειτουργοί της νιώθουν ασφαλείς και απελευθερωμένοι. Σε ελάχιστους όμως δεν αρέσει αυτό. Έχουν μάθει αλλιώς. Γι’ αυτό ονειρεύονται παρενθέσεις. Παρένθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, παρένθεση δική μου στο υπουργείο” σημείωσε με νόημα και πρόσθεσε ότι “αυτό διακινούν σε κάποιους για να τους κρατήσουν ακόμα με κλειστά τα στόματα. Με το ίδιο όμως όνειρο της παρένθεσης ζουν και άλλοι. Οι μεγαλόσχημοι εκπρόσωποι της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όμως οι παρενθέσεις δυστυχώς γι’ αυτούς αργούν να κλείσουν. Και το όνειρό τους αποδεικνύεται απατηλό. Και όνειρο θερινής νύχτας”.

Καταλήγοντας συμπλήρωσε ότι “στην απελπισία τους αποφάσισαν να μου επιτεθούν. Άρχισαν να ψάχνουν στοιχεία σε βάρος μου και επειδή δεν βρήκαν τίποτα κατέφυγαν στο στήσιμο μιας σκευωρίας, επικοινωνιακής αλλά άτεχνης, πρόχειρης και ανεπαρκούς και εν τέλει βλακώδους”.