ΝΔ: Οι τρεις πρώτες επιλογές προσώπων του νέου Προέδρου

Τις τρεις πρώτες αλλαγές προσώπων στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε επίσημα ο νέος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Νέος διευθυντής του κόμματος αναλαμβάνει όπως είχε γράψει το News247 ο μηχανολόγος μηχανικός, πρώην πρόεδρος της Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ) ΑΕ, Νίκος Παπαθανάσης, στη θέση του Κώστα Τσιμάρα.

AdTech AdΔιευθυντής του γραφείου του προέδρου του κόμματος, ο πρώην Υφυπουργός Μεταφορών στη δεύτερη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, πρώην βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Μπεκίρης.
Την Πηνελόπη Γαβρά στη θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του κόμματος διαδέχεται ο δημοσιογράφος Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε την Τρίτη συναντήσεις με τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά. Αμεσα δρομολογείται και η συνάντηση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Πάντως, την Τετάρτη, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την Ντόρα Μπακογιάννη (10:00 π.μ.) και τον Απόστολο Τζιτζικώστα (11:00 π.μ.). Στις άμεσες προτεραιότητές του νέου προέδρου είναι και η σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πιθανότατα την Πέμπτη.

«Τις επόμενες ημέρες» θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο αλλά και με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.