Το περιβάλλον Καραμανλή δεν διαψεύδει το τηλεφώνημα σε Τσίπρα

Κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή αναφέρθηκαν στο ζήτημα της επικοινωνίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα το περιβάλλον του κ. Καραμανλή φέρεται να ανέφερε πως πραγματοποιήθηκε ένα τηλεφώνημα με πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού στον κ. Τσίπρα, στις 10 Ιουλίου, πριν ο κ. Τσίπρας μεταβεί στις Βρυξέλλες και την τελική φάση των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους.

Ο κ. Καραμανλής φέρεται να είπε στον κ. Τσίπρα ότι η χώρα βυθίζεται και πρέπει να κάνει το χρέος του. Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που επικαλείται η naftemporiki.gr, από το περιβάλλον του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στόχος της παρέμβασης ήταν να λειτουργήσει ως αντίβαρο, έναντι των εισηγήσεων που δεχόταν ο Πρωθυπουργός για πλήρη ρήξη με τους εταίρους.

Σε ό,τι αφορά τις χθεσινές δηλώσεις του Θεόδωρου Ρουσόπουλου στο ραδιοφωνικό σταθμό BHMA Fm, κύκλοι του πρώην προέδρου της Ν.Δ. σημείωναν πως πρόκειται για προσωπικές του απόψεις, οι οποίες δεν εκφράζουν τον κ. Καραμανλή.

Πηγή: naftemporiki