ΠΑΣΟΚ: Η συνεννόηση προϋποθέτει πολιτική αξιοπιστία, την οποία ο κ.Τσίπρας έχει απολέσει

«Η συνεννόηση προϋποθέτει πολιτική αξιοπιστία, την οποία ο κ. Τσίπρας αποδεδειγμένα έχει απολέσει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την αναφορά του Πρωθυπουργού, ότι πρέπει να υπάρξει στοιχειώδης πολιτική συνεννόηση.

Όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, «ο κ. Τσίπρας ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας επέκρινε τα πολιτικά κόμματα και θυμήθηκε υποκριτικά και προσχηματικά ότι είναι αναγκαία μια στοιχειώδης πολιτική συνεννόηση».

«Κοίτα ποιος μιλάει. Ο άνθρωπος που για πέντε χρόνια δίχαζε τον Ελληνικό λαό και δηλητηρίαζε την πολιτική ζωή της χώρας», συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ και καταλογίζει στον κ. Τσίπρα ότι «πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων το κεκτημένο μιας πρωτοφανούς εθνικής πολιτικής και κοινωνικής συναίνεσης, η οποία έσωσε την χώρα από το Grexit».

Ο κ. Τσίπρας, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, κατέκρινε τη στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει το  naftemporiki, ότι «αυτοί που έριξαν το κάρο από την κορυφή στους πρόποδες τώρα κάθονται στη γαλαρία και κάνουν κριτική σε αυτούς που προσπαθούν να το ανεβάσουν ξανά».