«Φωτογραφικό» σχόλιο Βαρουφάκη

Μία φωτογραφία «πλούσια νοήματος», όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος, δημοσίευσε σήμερα ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδεύοντάς την με ένα λακωνικό σχόλιο.

«Μια εικόνα πλούσια νοήματος εν όψει Κυριακής. Το ημερολόγιο έδειχνε 13 Ιουλίου», έγραψε ο κ. Βαρουφάκης, ως λεζάντα στη φωτογραφία από το εσωτερικό του Eurogroup, στην οποία απεικονίζονται ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε χαμογελαστός και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ με τον υπουργό Οικονομικών της Σλοβακίας, Πίτερ Κάζιμιρ, σε μεταξύ τους χειραψία ενώ έχουν σκάσει στα γέλια.

Χθες, σε δήλωσή του, υπενθυμίζει το imerisia.gr, ο πρώην Υπουργός εξέφρασε τη στήριξή του στη Λαϊκή Ενότητα και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν κόμματα – πλην της Χρυσής Αυγής- «τα οποία απορρίπτουν τη λογική που θεωρεί δεδομένο πως η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας περνά μέσα από τη “βέλτιστη” εφαρμογή του 3ου Μνημονίου».

Η φωτογραφία-σχόλιο του Γιάνη Βαρουφάκη για τις αυριανές εκλογές

«Όσο για την προσωπική μου στάση, και δεδομένου ότι ψηφίζω στην Β’ Αθηνών, θα στηρίξω με την ψήφο μου δύο ανθρώπους που, στην διάρκεια της κυβερνητικής μας συνεργασίας (και ανεξάρτητα με τις όποιες διαφωνίες μας) με εντυπωσίασαν με το ήθος τους, την εργατικότητα τους και, ιδιαίτερα, με την συνέπεια με την οποία στάθηκαν όρθιοι απέναντι στις σειρήνες της διαφθοράς και στην απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας επί των υπουργείων μας: Τη Νάντια Βαλαβάνη και τον Κώστα Ήσυχο», κατέληγε η δήλωση του κ. Βαρουφάκη.