Ο Μπραν Σταρκ επιστρέφει στις πρώτες εικόνες του νέου «Game of Thrones»

Μπορεί να περιμένουμε μέχρι τον Απρίλη, αλλά το HBO κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες για το «Game of Thrones».

Μάχες, ίντριγκες, δράκοι, σεξ και…εκατομμύρια θεατών να περιμένουν το επόμενο επεισόδιο!

Καλωσήρθατε στον κόσμο του «Game of Thrones».

Αν σας έλειψε στον τελευταίο κύκλο ο μικρός γιος της πολύπαθης οικογένειας Σταρκ, ο μυστηριώδης και διορατικός Μπραν, το HBO κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες με τον 16χρονο Χέμπστεντ Ράιτ σε πρώτο πλάνο. Την τελευταία φορά που είδαμε τον Μπραν Σταρκ στο φινάλε του 4ου κύκλου, είχε συναντήσει το «κοράκι με τα τρία μάτια», χαρακτήρα που στη νέα σεζόν θα υποδύεται ο θρυλικός «Εξορκιστής» Μαξ Φον Σίντοου.

Το τηλεοπτικό φαινόμενο των καιρών μας κάνει πρεμιέρα λίγο καθυστερημένα, τέλη Απρίλη του 2016, και παρακα΄τω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο teaser τρέιλερ, που θυμίζει πως το Γουέστερος δεν είναι το πιο ευχάριστο μέρος να ζει κανείς.

Ο έκτος κύκλος γυρίστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και ο Μάικλ Λομπάρντο, πρόεδρος του ΗΒΟ, δήλωσε σε συνέντευξή του πως έχει συμφωνηθεί με τους δημιουργούς της σειράς να παραδώσουν άλλους δύο κύκλους. Δείτε ένα βίντεο που περιλαμβάνει όλο το νέο πρόγραμμα του ΗΒΟ και περιέχει έξτρα σκηνές της σειράς (για τους ανυπόμονους είναι μετά το 1:50).

2015 has been magical. Here’s what’s coming to @HBO in 2016. https://t.co/FzdLPuDgYW — HBO (@HBO) December 7, 2015

Η επική σειρά ήταν ο μεγάλος νικητής της φετινής βραδιάς των βραβείων Emmy φτάνοντας στο σύνολο τα 12 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων της καλύτερης τηλεοπτικής δραματικής σειράς, σκηνοθεσίας και σεναρίου (για το επεισόδιο «Mother’s Mercy», Β’ αντρικού ρόλου (για τον Πίτερ Ντίνκλατζ) και 8 ακόμα τεχνικά βραβεία.

Το μεγάλο ερώτημα είναι όμως άλλο!

Μετά το σοκαριστικό (όπως συνηθίζει άλλωστε) φινάλε του τελευταίου κύκλου, η απορία όλων ήταν αν ο Τζον Σνόου (Κιτ Χάρινγκτον) είναι πράγματι νεκρός.

Να θυμίσουμε πως το ΗΒΟ κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο πόστερ που προαναγγέλει τη σειρά και τελικά…

…ο Τζον Σνόου ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αφίσας.

Οι φανατικοί θυμούνται πως μετά τα επανειλημμένα μαχαιρώματα από τα πρώην αδέρφια του, τους Nightwatchers που τον θεώρησαν προδότη, ο Σνόου βρέθηκε σε μία λίμνη αίματος. Μήπως τελικά η Μελισάνδρη, έφτασε στο Castle Black πάνω στην ώρα;

Βέβαια το παραπάνω μπορεί να μη σημαίνει απαραίτητα πως είναι «ζωντανός». Σίγουρα πάντως σημαίνει πως είναι «τριγύρω»!

Πηγή: life.gr