Τέλος για τον Γιάννη Πολίτη η μάχιμη δημοσιογραφία (video)

Την τελευταία εκπομπή «Evening report» παρουσίασε στο One Channel ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, καθώς εκλέχτηκε νέος αντιπρόεδρος του ΕΣΡ με την αυξημένη πλειοψηφία των τριών πέμπτων των μελών της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής που ορίζει το Σύνταγμα (αρ. 101Α).

Η επίτιμη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη – Δρίλα αναλαμβάνει τη θέση της Προέδρου. Στις θέσεις των μελών του ΕΣΡ τοποθετούνται οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Σταυρόπουλος, Ευτύχης Παλλήκαρης, Γιώργος Βλαβιανός και Γιάννης Μιχελάκης, ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Σπυρίδων Χρυσοφώτης και ο επίτιμος Αντιπρόεδρος Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Πέτρος Τριανταφυλλίδης.

Ο Γιάννης Πολίτης έγραψε στο facebook για την αποχώρησή του από την ενεργό δημοσιογραφία:

«Είμαι συγκινημένος πολύ. Μετά από 4 δεκαετίες μόχθου και μεγάλης προσπάθειας έκλεισε ένας κύκλος. Φεύγω από την μάχιμη δημοσιογραφία. Τώρα θα την παρακολουθώ με άλλο ρόλο. Ελπίζω στη νέα θέση του αντιπροέδρου του Εθνικού ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου ΕΣΡ με την οποία με τίμησε η Βουλή των Ελλήνων, να προσφέρω με όσα έμαθα στην πράξη, σε δύσκολες επίμονες και απαιτητικές συνθήκες σκληρής δουλειάς . Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη σας όλα αυτα τα χρόνια. Τιμή μου».

Δείτε το τελευταίο Evening Report με τον κ. Πολίτη στην παρουσίαση: