Νέο τεστ παρατηρητικότητας - Μπορείτε να βρείτε το διαφορετικό γράμμα σε 21";

Κάποιοι λένε ότι το να ασχολείστε με τεστ παρατηρητικότητας και εγκεφαλικά παιχνίδια μπορεί να κάνει την επίλυση απλών γρίφων πιο ενδιαφέρουσα, καθώς απατιούν σίγουρα μια κάπως πιο δημιουργική σκέψη.

Αυτό το αρκετά δύσκολο τεστ παρατηρητικότητας από τον JagranJosh θα σας αναγκάσει να δοκιμάσετε τις συλλογιστικές σας δεξιότητες. Καθώς η απάντηση σε αυτό το παζλ δεν είναι ακριβώς… μπροστά στα μάτια σας, θα χρειαστεί να σκεφτείτε λίγο διαφορετικά εάν θέλετε να βρείτε τη λύση.

Με την πρώτη ματιά, αυτή η πολύχρωμη εικόνα φαίνεται να έχει μόνο το γράμμα «Y», αλλά δεν είναι έτσι. Κρυμμένο ανάμεσα στα έντονα χρωματιστά γράμματα «Y», υπάρχει και ένα «ύπουλο» μικρό «Χ» -και μάλλον μόνο εκείνοι με υψηλό IQ μπορούν να εντοπίσουν γρήγορα το κρυμμένο γράμμα.

Λέγεται ότι όσοι κρατούν το μυαλό τους «σε εγρήγορση» θα εντοπίσουν το «Χ» μέσα σε 21 δευτερόλεπτα. Πιστεύετε ότι θα μπορέσετε να το κάνετε;

Αυτή είναι η απάντηση στο τεστ παρατηρητικότητας

Η απάντηση στο παζλ απαιτεί προσεκτικό βλέμμα, και ίσως ακόμη και ένα σύντομο διάλειμμα από την οθόνη, εάν αισθάνεστε τα μάτια σας κάπως κουρασμένα.

Το παζλ περιλαμβάνει 13 σειρές και 31 στήλες με το γράμμα «Y». Για να εντοπίσετε το κρυφό «Χ», θα χρειαστεί να εξετάσετε προσεκτικά κάθε σειρά.

Τα έντονα χρώματα των γραμμάτων κάνουν το παζλ ακόμα πιο δύσκολο, κρύβοντας το «ύπουλο Χ» ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Μπορείτε να βρείτε την απάντηση παρακάτω, οπότε φροντίστε να μην κρυφοκοιτάξετε μέχρι να είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι!