Δραματικές ώρες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Πέθανε στη γέννα το ένα από τα δίδυμα

Την πιο άσχημη στιγμή της ζωής του βιώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος νωρίτερα σήμερα ανακοίνωσε ότι πέθανε το ένα από τα δίδυμα παιδιά του στη γέννα.

Με μία του ανάρτηση στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Ιnstragram, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε τους ακολούθους του.

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα, ήταν έγκυος σε δίδυμα, ωστόσο το ένα από τα δύο παιδιά, το αγοράκι, δεν τα κατάφερε.

Το άλλο παιδί, κοριτσάκι, είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μάς δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ανακοινώσει πως περίμενε δίδυμα με τη Χεορχίνα. Το ζεύγος είχε ανακοινώσει τον ερχομό των παιδιών τους με μία selfie από το κρεβάτι, κρατώντας το υπερηχογράφημα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)