Νέα αποκάλυψη από το παλάτι: Ποιος έκανε τελικά το ρατσιστικό σχόλιο για τον Archie

Aν και έχουν περάσει εβδομάδες από τη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey, η βασιλική οικογένεια βρίσκεται ακόμη στο στόχαστρο λόγω αποκαλύψεων περί ρατσισμού.

Ειδικότερα, αποκαλύφθηκε ότι στο παλάτι αγωνία δημιουργούσε η σκέψη ενός πρίγκιπα με σκούρο δέρμα. Υπήρξαν αρκετές συζητήσεις της οικογένειας με τον Harry, αλλά και με την ίδια την Μeghan Markle, κατά τις οποίες της τόνιζαν τους κινδύνους που θα μπορούσε να επιφέρει αυτό στη μοναρχία.

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Meghan, ανοίγοντας έναν μεγάλο κύκλο συζητήσεων, με διάφορα ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι, όπως αυτό του πρίγκιπα William, σε σχέση με το ποιος έκανε το συγκεκριμένο ρατσιστικό σχόλιο.

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό έδωσε η  Lady Colin Campbell, συγγραφέας βασιλικών βιβλίων, η οποία ήταν παντρεμένη με τον λόρδο Colin Ivar Campbell, αποκαλύπτοντας το πρόσωπο που, σύμφωνα με βασιλική πηγή, κρύβεται πίσω από αυτό.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο στο youtube με την ονομασία «Η Lady C αποκαλύπτει το μέλος της βασιλικής οικογένειας που δεν αποκάλυψαν Meghan Markle και Harry και γιατί αντέδρασε ο πρίγκιπας Albert», ισχυρίζεται ότι το πρόσωπο αυτό είναι η πριγκίπισσα Anna, κόρη της βασίλισσας. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι η ανησυχία της πριγκίπισσας Anna δεν ήταν το χρώμα του Archie, αλλά η αμερικανική κουλτούρα της μητέρας του.

«Δεν υπήρχαν ανησυχίες για το χρώμα της Meghan, η πριγκίπισσα Anna δικαίως ανησυχούσε ότι αν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Meghan, αλλά λόγω της αδυναμίας και της έλλειψης θέλησης από την πλευρά της Meghan να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές και να δείξει σεβασμό για τον θεσμό και την οικογένεια τής οποίας έγινε μέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Campbell.