Διακοπή της κυκλοφορίας στο Φάληρο για έναν μήνα-Αναλυτικά τα σημεία

Από αύριο στις 11 το πρωί και για έναν μήνα θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ι. Φιξ, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιόλου έως τη συμβολή της με την παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Ο περιφερειάρχης Αττικής,  Γιώργος Πατούλης, ζητά την κατανόηση των οδηγών και απευθύνει έκκληση να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων καθώς και τη σχετική σήμανση για τις παρακαμπτήριες οδούς, για τη διευκόλυνσή τους.

Επισημαίνει ακόμη ότι πρόκειται για εμβληματικό έργο, το οποίο αλλάζει το παραλιακό μέτωπο και βρίσκεται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης του. «Εργαζόμαστε προκειμένου να μη χαθεί ούτε μία μέρα και να προχωρήσουμε άμεσα στην υλοποίηση και της β’ φάσης», ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη διάρκεια των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων θα υπάρχει ενημέρωση από τις φωτεινές πινακίδες matrix και από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας για τις εναλλακτικές διαδρομές που θα χρειαστεί να ακολουθούν οι πολίτες.