Η επιλογή της Kristen Stewart για τον ρόλο της πριγκίπισσας Diana φαίνεται να δικαιώνεται-Εμφανέστατη η ομοιότητά τους (Εικόνα)

Πολλές και ποικίλες αντιδράσεις υπήρξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν τον περασμένο Ιούνιο γνωστοποιήθηκε το όνομα της ηθοποιού που θα ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Diana, στη νέα ταινία «Spencer».Το όνομα της Kristen Stewart προκάλεσε διαφωνίες ακόμα και για το ότι μια Αγγλίδα ηθοποιός θα ήταν ιδανικότερη για τον ρόλο. Μερικές από τις απόψεις αυτές άρχισαν να υποχωρούν όταν κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία, η οποία επιβεβαιώνει την ομοιότητα της με την Diana.

Η ταινία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελικό στάδιο των γυρισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και αναμφίβολα η ανυπομονησία για το τελικό αποτέλεσμα είναι μεγάλη. Εκτός από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που είναι διαθέσιμο στο Netflix, την πριγκίπισσα της Ουαλίας την είδαμε και στην τελευταία σεζόν του επιτυχημένου «The Crown», οπότε θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τη νέα ταινία, της οποίας η πλοκή περιστρέφεται σε εκείνο το κρίσιμο Σαββατοκύριακο, την περίοδο των Χριστουγέννων, που η Diana αποφάσισε πως ο γάμος με τον πρίγκιπα Κάρολο, δεν μπορεί να συνεχιστεί και έπρεπε να τον εγκαταλείψει.

Η ταινία «Spencer», που πήρε το όνομά της από το επίθετο της πριγκίπισσας Diana, δεν πρόκειται να παρουσιάσει απλά τη ζωή της μέχρι τη στιγμή του θανάτου της, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεχωρίζει από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Η Kristen Stewart, που έχει αναλάβει τον απαιτητικό αυτό ρόλο, δείχνει ότι είναι η καλύτερη επιλογή με βάση τις πρώτες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Η ταινία  αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021, μιας και η επόμενη χρονιά σηματοδοτεί τα 25 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana.

Δείτε τη φωτογραφία στην οποία η ομοιότητά τους είναι εμφανέσταση:

 

Πηγή: marieclaire.gr