Εντυπωσιακές εικόνες από το νέο υπερπολυτελές σπίτι της Rihanna στο Μπέβερλι Χιλς

H Rihanna είναι μια από τις πιο λαμπερές σταρ παγκοσμίως, με τις πιο εκκεντρικές και ιδιαίτερες εμφανίσεις που ορισμένες φορές προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις. Το διάσημο pop idol έχει μια σπουδαία καριέρα στην μουσική βιομηχανία και ένα εντυπωσιακότατο σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς.

Πρόκειται  ουσιαστικά για τη νέα επένδυση της 33χρονης τραγουδίστριας, όπως αναφέρει το marieclaire.gr,  η οποία αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι έναντι 13,8 εκατ. δολαρίων. Συνολικά το σπίτι αγγίζει τα 7.600 τετραγωνικά μέτρα, βρίσκεται πίσω από φράχτες και πύλες και διαθέτει ένα δρόμο που οδηγεί σε γκαράζ δύο αυτοκινήτων. Στο εσωτερικό του έχει πέντε δωμάτια, επτά μπάνια, ένα δωμάτιο γυμναστικής και μια εντυπωσιακή κουζίνα.

Πίσω από το σπίτι αυτό κρύβεται μάλιστα μια ολόκληρη ιστορία. Χτίστηκε το 1938, με την προηγούμενη ιδιοκτήτρια να είναι η Mary Sheldon, κόρη του δημιουργού Sidney Sheldon. Εκείνη πούλησε το ακίνητο στον Daniel Starr το 2016, για 4,3 εκατ. δολάρια, ο οποίος αποφάσισε να το ανακαινίσει και να το ξαναπουλήσει. Το κακό αποτέλεσμα όμως, τον ανάγκασε να μηνύσει τους εργολάβους.

Αφού το ακίνητο κατάφερε τελικά να ολοκληρωθεί, ο Starr θέλησε να το πουλήσει για 15 εκατ. δολάρια, παραχωρώντας το τελικά στην Rihanna για 13,8 εκατ. δολάρια.