Το ζεύγος Ομπάμα εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού (βίντεο)

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της  με την οποία γνωστοποίησε ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Μπαράκ Ομπάμα, εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού, επισημαίνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσουν όλοι το παράδειγμά τους προκειμένου η χώρα να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την πανδημία.

«Όταν μπορείτε να κάνετε το εμβόλιο κατά του Covid-19, ελπίζω να το κάνετε – ο Barack και εγώ είμαστε σίγουρα χαρούμενοι που το κάναμε. Είναι η καλύτερη προσπάθειά μας να νικήσουμε αυτόν τον ιό, να φροντίσουμε ο ένας τον άλλο και να επιστρέψουμε σε μερικά από τα πράγματα που μας λείπουν. Οι εμβολιασμοί θα σώσουν ζωές – και αυτή η ζωή μπορεί να είναι η δική σας», έγραψε η ίδια στο Instagram.

 

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έστειλε με τη σειρά του το δικό του μήνυμα σε σχέση με τον εμβολιασμό, ανεβάζοντας ένα βίντεο με τους Bill Clinton και George W. Bush στο Instagram. «Η Michelle και εγώ εμβολιαστήκαμε κατά του Covid-19 επειδή ξέρουμε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσουμε αυτήν την πανδημία, να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον και να θέσουμε και πάλι τη χώρα σε λειτουργία. Ελπίζω λοιπόν να κάνετε το εμβόλιο μόλις είναι διαθέσιμο σε εσάς. Θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας», ανέφερε στην ανάρτησή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barack Obama (@barackobama)