Το μήνυμα υποστήριξης της Beyonce προς την Meghan Markle

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στην Oprah Winfrey, στην οποία το ζευγάρι μίλησε για τις ρατσιστικές συζητήσεις που είχαν γίνει στη βασιλική οικογένεια, όσο η δούκισσα του Sussex ήταν έγκυος, και αφορούσαν το χρώμα του δέρματος του μωρού, με τη Meghan Markle να αποκαλύπτει πως είχε σκεφτεί ακόμη και την αυτοκτονία.

Εκτός από τους υποστηρικτές της οικογένειας, αρκετοί celebrities έσπευσαν να στείλουν  μήνυμα υποστήριξης για τη δύναμη που βρήκε το ζευγάρι να μιλήσει ανοιχτά δημοσίως. Ανάμεσα σε αυτούς και η διάσημη pop star, Beyonce, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το ζευγάρι έχει την πλήρη υποστήριξή της.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία με τη Meghan Markle από το 2019, όταν οι δύο τους και οι σύζυγοι τους είχαν συναντηθεί στα Brit Awards. Η Beyonce συνόδευσε τη φωτογραφία αυτή με την εξής λεζάντα: «Σε ευχαριστούμε Meghan για το θάρρος σου και την ηγετική ικανότητα. Αντλούμε όλοι δύναμη και έμπνευση από εσένα».

Η ανάρτηση της Beyonce στο Τwitter: