Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 06-01 στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», ο Κωνσταντής, που είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω, παίρνει την απόφαση να είναι μαζί της.

Ακόμα κι όταν έρχεται ο Σωκράτης με τη Δόμνα για να λογαριαστούν δεν κάνει πίσω στον χωρισμό. Ο Σωκράτης, όμως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και αποφασίζει να του δώσει ένα γερό μάθημα.

Ο Άγγελος, μετανιωμένος για τον τρόπο που φέρθηκε στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, στο σπίτι του Τόλλια, προσπαθεί να επανορθώσει, αλλά η Σοφούλα δείχνει επηρεασμένη από το φλερτ του Βόσκαρη.

Ο Νέστορας αναγκάζεται να πάει στο Τμήμα, καθώς ο Νικολαΐδης, από την Ασφάλεια Βόλου, τον ανακρίνει για τον Μπεκιάρη. Μαζί με τον Προύσαλη, καταλαβαίνουν πως σφίγγει ο κλοιός γύρω τους στο επεισόδιο της Τετάρτης 6/1 στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Ασημίνα προβληματίζεται από την περίεργη συμπεριφορά του Νικηφόρου

Η Ασημίνα βλέπει την αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικηφόρου και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η ξαφνική προθυμία του να επισκεφθούν το σπίτι του Κυριάκου και της Ουρανίας θα τη γεμίσει υποψίες.

Τι θα κάνει ο Μπάμπης όταν θα βρεθεί μπροστά τους;

Η Δρόσω ανακαλύπτει πως έχει αισθήματα για τον Κωνσταντή. Μια απρόσμενη επίσκεψη, όμως, από το παρελθόν της, θα ανατρέψει τα δεδομένα.