Τρελό...κέφι στο Nammo's: Άνθρωπος-μπάλα του μπόουλινγκ με κορίνες τα μπουκάλια της σαμπάνιας!

Δεν έχουν τέλος τα ακραία γλέντια στην Μύκονο, Μερικές φορές τόσο ακραία, που αγγίζουν τα όρια της καταπάτησης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ακόμη και αν  η συμμετοχή σε αυτά είναι εκούσια. Τελευταίο «κρούσμα» υπερβολής,άνθρωπος- «μπάλα του μπόουλινγκ». Οι θαμώνες του περίφημου Nammo’s είδαν μέλος της παρέας της Κάιλι Τζένερ  να βουτάει με μάσκα βυθού γλιστρώντας πάνω σε τραπέζια για να πετύχει μπουκάλια με σάμπάνια!

Υπό την επήρεια τρελού κεφιού, ;όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στο protothema.gr, ένας από την παρέα επιστρατεύθηκε για να κάνει την ανθρώπινη μπάλα του μπόοyλινγκ με κορίνες τα μπουκάλια της Moet & Chanton που είχαν πιει. Με την βοήθεια φίλων του που του έδωσαν την απαραίτητη ώθηση και φορώντας την μάσκα-πιθανότατα για να μην χτυπήσει αφού περίπτωση να πνιγεί δεν υπήρχε-διένυσε γλιστρώντας μια απόσταση δυο-τριών μέτρων πάνω σε τραπέζι και πέτυχε τον στόχο!

nammos1

Τα μπουκάλια γκρεμίστηκαν και η παρέα τον αποθέωσε για το εγχείρημά του μέσα στην γενική ευθυμία και την τρέλα που επικρατούσε στο Nammo’s. Εκεί όπου έχουν λάβει χώρα πάρα πολλά τρελά και περίεργα στα δεκαέξι χρόνια λειτουργίας ενός από τα καλύτερα beach bar του κόσμου σύμφωνα με το Conde Nast Traveller, όπου κάθε επιθυμία πελάτη είναι σεβαστή και ενίοτε πραγματοποιήσιμη.

nammos2
nammos3