«Ciao amore». Ρεζίλι ο Σαλβίνι. Η σύντροφός του τον χώρισε μέσω instagram

Αρκετά ήταν τα ΜΜΕ που έγραφαν, ότι οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί και άλλα ότι είχαν ήδη χωρίσει, αλλά περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσουν. Τελικά ήταν η ίδια η 36χρονη καλλονή που το επιβεβαίωσε με μια ανάρτησή της στο Instagram λέγοντας αντίο στον επικεφαλής της Λέγκας.

Έτσι σήμερα, ο Ματέο Σαλβίνι-  πέραν της συνεδρίασης του Eurogroup που επίκεντρο θα έχει την Ιταλία και τον προϋπολογισμό της – έχει ακόμη έναν λόγο για να νιώθει άβολα. Η σύντροφός του Ελίζα Ιζοάρντι τον χώρισε, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram.

Η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής La prova del cuoco ανήρτησε μια φωτογραφία με την ίδια και τον Σαλβίνι στο κρεβάτι και τον αποχαιρέτησε με μια φράση του ποιητή Gio Evan στο λογαριασμό της στο Instagram

 

Το κείμενο της ανάρτησης είναι φυσικά προσεκτικά διατυπωμένο αλλά η χρήση μιας φωτογραφίας που παρουσιάζει το ζευγάρι σε τόσο προσωπικές στιγμές θα έλεγε κανείς πως μάλλον εκθέτει  τον πολιτικό και μάλλον του κάνει ζημιά. 

«“Δεν είναι αυτά που κάναμε μαζί που θα μου λείψουν, αλλά αυτά που έπρεπε να κάνουμε”,
Gio Evan. Με τεράστιο σεβασμό για την αληθινή αγάπη που ζήσαμε. Ευχαριστώ Ματέο», γράφει η Ιζοάρντι στη λεζάντα

izardi-new-sim
«Είναι εξαιρετικά ευφυής και ευαίσθητος άνθρωπος», έλεγε για τον εκλεκτό της καρδιάς της η τηλεπαρουσιάστρια σε μια συνέντευξή της, δηλώνοντας ευτυχισμένη. «Την αγαπώ, δεν μπορώ να ζήσω μακριά της, είναι η γυναίκα της ζωής μου», είχε πει ο 45χρονος ακροδεξιός πολιτικός.

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι η ένταση στη σχέση του Σαλβίνι με την Ιζοάρντι σχετίζονται με τις επιλογές του πρώτου σχετικά με τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Rai2.

salvini1