Το πολυτελέστατο τροχόσπιτο του Μπράντ Πίττ και της Αντζελίνα Τζολί

Το διάσημο ζευγάρι Μπράντ Πίττ και Αντζελίνα Τζολί έχουν απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης πάμπολλες φορές, αυτή τη φορά είναι για το νέο χλιδάτο τροχόσπιτο τους.

Το τροχόσπιτο είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει άνετα η 8μελής οικογένεια και χρησιμοποιείται κυρίως για να φιλοξενούν τα 6 παιδιά τους όταν τα επισκέπτονται στα γυρίσματα κάποιας ταινίας.

4

Το τροχόσπιτο έχει όλες τις  ανέσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς. Διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι όπου τα παιδιά μπορούν να βλέπουν τηλεόραση, μια κουζίνα αρκούντως μεγάλη για να ετοιμαστεί ένα οικογενειακό δείπνο, αλλά και ένα διπλό κρεβάτι. Η αξία του υπολογίζεται στα 1 εκ. δολάρια, καθώς είναι μεγάλο και σε μήκος (15 μ) .

 

2

Ανοίγοντας κανείς τη κεντρική πόρτα του τροχόσπιτου βρίσκει την πολυτελή κουζίνα η οποία περιλαμβάνει ένα μεγάλο εντοιχισμένο ψυγείο, μάτια κουζίνας, πλυντήριο πιάτων και άφθονο αποθηκευτικό χώρο με ντουλάπια. Η κουζίνα μόνο κόστισε 60.000 δολάρια, ενώ δίπλα της βρίσκεται το σαλόνι με έναν τεραστίων διαστάσεων καναπέ.

3

Μια εσωτερική πόρτα οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα, με ένα διπλό κρεβάτι και ακριβώς απέναντί του ένα χώρο στον οποίο ο ηθοποιός μπορεί να μακιγιάρεται εν όψει των γυρισμάτων. Μέσα στην κρεβατοκάμαρα υπάρχει επίσης ένα μπάνιο με μεγάλη ντουζιέρα.

5
6