Βραβεία Χρυσών Σφαιρών 2015: Οι stars που πρέπει να αλλάξουν στυλίστα

Όπως σε κάθε εκδήλωση έτσι και στα Βραβεία Χρυσών Σφαιρών 2015 δεν έλειπαν και τα στιλιστικά ατοπήματα.

Αγαπημένες μας stars μας απογοήτευσαν τόσο πολύ που αν υπήρχε αστυνομία μόδας σίγουρα θα τις είχε συλλάβει μετά την χθεσινή τους εμφάνιση.

Εμφανίσεις που μόνο τραγελαφικές μπορούν να χαρακτηριστούν μας χάλασαν για λίγο την αισθητική μας.

Η εμφάνιση της Keira Knightley ήταν η χειρότερη της βραδιάς. Το ότι είναι έγκυος δεν δικαιολογεί το κακόγουστο φόρεμα της. Δεν της ταίριαζε.

1

Άλλη μια κακοντυμένη είναι η Tina Fey όπου το φόρεμα της γεννά πολλά ερωτηματικά. Για πιο λόγο το φόρεμα της φούσκωνε ξαφνικά στα γόνατα; Από όλα τα φορέματα για πoιο λόγο επέλεξε το συγκεκριμένο; Είναι ολοφάνερο ότι αντί να τις καλύψει τις ατέλειες τις τόνιζε.

2

Η Rosamund Pike με το λευκό το φόρεμα της ήταν ένα από τα μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη που έχει κάνει ποτέ.  Ειδικά το πάνω μέρος δεν κολάκευε καθόλου τις καμπύλες της.

3

Η Katie Cassidy με την εμφάνιση της έδειξε ότι έχει χάσει τον έλεγχο με τα σκισίματα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε maxi φορέματα με σκίσιμο στο πλάι. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό.!

4

Kerry Washington: ο ξένος τύπος χαρακτήρισε την εμφάνιση της ‘πασχαλινό καλάθι’ και δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο χαρακτηρισμό.

5

Κρίμα και για την  Melissa McCarthy η οποία στα  2015 People’s Choice Awards είχε κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις. Τι έγινε τώρα;

6

Claire Danes: Εμείς οι έλληνες το λέμε η ‘Αρτα και τα Γιάννενα’. Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο.

7