Στιλάτες ακόμα και για σκι

audrey-main-jpeg_3155414a

Η Audrey Hepburn το κάνει και φαίνεται τόσο εύκολο στην ταινία ‘Ραντεβού στο Παρίσι’ φορώντας ένα σοκολατί κασμίρι Givenchy, την μαύρη γούνα της και μεγάλα cat-eye γυαλιά.

Πολύ όμορφη και στιλάτη η Audrey Hepburn αλλά από άποψη πρακτικής και μόνο η ενδυμασία αυτή δεν ενδείκνυται για τα χιόνια. Η γούνα είναι απαγορευτικό ρούχο.  Και αυτό γιατί με μια δυνατή χιονοθύελλα, η απαλή και βελούδινη υφή της θα γίνει το λιγότερο παγοκρύσταλλος.

Φυσικά ούτε οι ολόσωμες φόρμες για σκι του 80-οι άκομψες φαρδιές φόρμες με τα έντονα χρώματα  -θα πρέπει να σας περνάνε από το μυαλό. Βέβαια μπορείτε να πείτε ναι στα στενά παντελόνια και στα κολάν που κολακεύουν και αναδεικνύουν την σιλουέτα σας.

Όταν κάνουμε σκι τα κράνη είναι αναπόφευκτα όπως και το φριζάρισμα στα μαλλιά-μια χτένα στην τσέπη του παντελονιού είναι αναγκαία σε αυτές τις περιπτώσεις-. Βέβαια οι εταιρείες που κατασκευάζουν κράνη εκτός από το προστατευτικό κομμάτι έχουν εξελίξει πολύ και τα σχέδια. Μπορείτε να τα βρείτε σε ότι χρώμα και ότι σχέδιο θέλετε. Επίσης, πολλά από αυτά εσωτερικά είναι ενισχυμένα με γούνινη επένδυση ενώ κάποια αλλά εξωτερικά είναι στολισμένα με swarovski. Αυτά απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες που τους αρέσει να τραβούν την προσοχή ακόμα και όταν αθλούνται.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Άλλο ένα βασικό αξεσουάρ είναι τα γάντια. Σε αυτό το κομμάτι δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Οι τιμές εδώ ποικίλουν αναλόγως το brand και την ποιότητα. Μια εταιρεία που μας αρέσει είναι η εξής : www.peakperformance.com/

G54075017_5R6_main_section

Η βασίλισσα των jacket για σκι είναι γνωστό ότι είναι η Moncler αλλά αν το budget σας δεν αντέχει στο να δώσετε πολλά λεφτά για ένα μπουφάν τότε μπορείτε να στραφείτε προς τα H&M και το Topshop.

ski-jackets-paste_3155701a

Τέλος, όσον αφορά τις μπότες, εδώ για ακόμα μια φορά θα πάρουμε μαθήματα στυλ από την Olivia Palermo. Τα moon boots είναι φτιαγμένα για το χιόνι και όχι μόνο. Οι αγαπημένες μας celebrities τα προτιμούν και στις πιο streetstyle εμφανίσεις τους.

palermo-paste_3155711a