Επιβεβαιώθηκε: Η Αμάλ είναι έγκυος - Το "κάρφωσε" ο Ματ Ντέιμον!

Κι όμως επιβεβαιώθηκε ότι η Αμάλ είναι έγκυος και μάλιστα 12 εβδομάδων, παρ’ όλο που η ίδια και ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν έχουν βγάλει λέξη από το στόμα τους!

Για όλα “φταίει” ο καλός φίλος του ζευγαριού, Ματ Ντέιμον, ο οποίος αποκάλυψε σχεδόν τα πάντα για τα νέα μέλη της οικογένειας μια και η Αμάλ κυοφορεί δίδυμα.

«Εργαζόμουν μαζί του το περασμένο Φθινόπωρο και με τράβηξε στην άκρη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και παραλίγο να κλάψω. Ήμουν τόσο ευτυχισμένος για αυτόν!», είπε ο διάσημος ηθοποιός στο Entertainment Tonight του Καναδά. «Τον ρωτούσα…”Πόσο μηνών είναι;” και μου λέει “8 εβδομάδων!».

Πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Ντέιμον συμβούλεψε τον φίλο του να μην πει απολύτως τίποτα σε κανέναν για το χαρμόσυνο γεγονός:
«”Είσαι τρελός; Μην το πεις σε κανέναν άλλο! Μην το πεις πουθενά. Δεν ξέρεις τον κανόνα της 12ης εβδομάδας;”, είπε στον Τζορτζ  και όπως ήταν φυσικό δεν τον γνώριζε. Τέσσερις εβδομάδες μετά τον ρώτησε, “Όλα πάνε καλά σωστά;” και ο Clooney απάντησε, “Ναι, όλα καλά!».

Συνεχίζοντας ο Ματ Ντέιμον, είπε ότι ο ίδιος είναι πανευτυχής που ο φίλος του θα γίνει πατέρας: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος για εκείνον. Η Αμάλ είναι υπέροχη. Χτύπησε το jackpot σε όλα τα επίπεδα. Είναι μια εκπληκτική γυναίκα. Θα ζήσουν υπέροχα μαζί και θα γίνουν υπέροχοι γονείς. Τα παιδιά τους είναι πολύ τυχερά!».