Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μπραντ Πιτ μετά τον χωρισμό

Ο Μπραντ Πιτ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση από την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Αντζελίνα Τζολί, στην πρεμιέρα της ταινίας “Allied”, μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του και φημολογούμενη “πέτρα του σκανδάλου”  Μαριόν Κοτιγιάρ.

Την Τετάρτη οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα στο Λος Άντζελες και υπέγραψαν αυτόγραφα για τους θαυμαστές τους.

Ο 52χρονος ηθοποιός, για πρώτη φορά, έσπασε τη σιωπή του λέγοντας πως είναι ευγνώμων για την καλοσύνη του κόσμου. “Είναι πολύ γλυκό, όλοι ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Είναι υπέροχο που είχα όλη αυτή την συμπαράσταση”, είπε.

Ο Πιτ πριν από λίγες ώρες είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες για κακομεταχείριση των παιδιών του από το Department Of Children And Family Services του Λος Άντζελες. Τώρα έχει μπροστά του την δύσκολη διαδικασία για την επιμέλεια των έξι παιδιών που έχει με την Αντζελίνα Τζολί.

Παρά τα δικά του προβλήματα, ο διάσημος ηθοποιός έδειχνε σε καλή διάθεση και μάλιστα πόζαρε χαμογελώντας γλυκά στην συμπρωταγωνίστριά του Μαριόν Κοτιγιάρ.

Η Γαλλίδα ηθοποιός, έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ήταν πανέμορφη με ένα σκούρο μπλε φόρεμα κλέβοντας για ακόμη μια φορά την παράσταση.

Δείτε το βίντεο: